HJEM BLOGG KONTAKT INFO NORDSJØFESTIVALEN
Nina Jacobsen
08.April
Hustadvika Event ble startet med en tanke om forandring, en søken etter noe nytt og utfordrende.
Kanskje min nyinnkjøpte Porsche eller nye partner.
Tidligere i år sa jeg opp en trygg jobb som boligselger. Av egen fri vilje, og uten en spikret plan for fremtiden. Bare et ønske om å gjøre noe nytt. Hadde ikke lyst å skifte hverken bil eller partner, så da ble det eget AS.
Med familien i ryggen og store deler av den samme familien i styret til Hustadvika Event AS begynte planleggingen.

Hva skal vi i bedriften drive med?
Vi skal skape glede, underholdning og kultur lokalt i vår kommune, men strekker oss gjerne litt rundt.
Foredrag, quizer, festivaler og slikt, svarer jeg når folk spør. Det er vanskelig å konkretisere drømmen bak Hustavika Event, den veien skal komme litt etter hvert. Mye musikk blir det nok i alle former, men kanskje også litt alvor og lærdom.
Det er jo mange som driver med dette, og det er ikke lett. Dette er vi fullstendig klar over, og vi vet at vi må jobbe mye, være motiverte og engasjert i en lang periode. Men alle andre er ikke oss; en perfekt kombo av kreativitet, galskap, glede og trygghet. Trøndere og Romsdalinger i skjønn forening, med litt innspill fra Nordmøre.
Så nå er vi altså i gang. Kjøkkenet er blitt kontor, og jeg sover sjeldent mer enn 3 timer sammenhengene, da de beste ideer kommer om natten og gjør meg kjempegira. I påsken fikk vi avtale på vår første event, Nordsjøfestivalen i Elnesvågen 10. – 11. august 2018. Et stort arrangement som tidligere har gått over tre dager. Kjempespennende og i alle fall ikke en rolig start. Dette kommer vi tilbake til i egne innlegg.
Håper dere vil hjelpe oss med å spre vår side, og vil følge utviklingen til Hustadvika Event AS. Bloggen vil handle mye om vårt arbeide, men også andre festivaler og kulturelle arrangement som vi besøker eller blir tipset om.
Dette blir gøy!
Del på facebook