HJEM BLOGG KONTAKT INFO NORDSJØFESTIVALEN
Nina Jacobsen
10.April
For en start!

Er ganske matt i kroppen, lykkelig og utrolig fornøyd med tilbakemeldingene vi har fått siden søndag. Alle meldinger på facebook, alle mailer i innboks, lykkeønskninger fra fjern og nær. Vi er utrolig takknemlige for hver kommentar, hvert likerklikk, etc.

Men; nå starter alvoret. Nå er det bare å krumme nakken og å jobbe på, for det blir ikke noe festival av å bare sole seg i glansen. Dette skal overhode ikke være en personlig blogg, selv om det kan minne om det foreløpig… Vi lover å holde bloggen fri for sminketips og oppskrifter på sunne paier eller annet godt.

Denne bloggen skal handle om vårt arbeide i Hustadvika Event og eventuelle andre kulturelle hendelser.
Festivalsjefen på Nordsjøfestivalen og forfatter av denne bloggen har personlig tatt på seg ansvaret for å gjøre litt research på festivalfronten, så i løpet av sommeren vil flere festivaler bli besøkt og skrevet om.

Det vil også bli skrevet en del praktisk info på denne bloggen. I første omgang om Nordsjøfestivalen, men selvfølgelig også om alle andre eventer vi skal arrangere.
Sitter du på en god idé, stor eller liten, så ønsker vi at du sender oss en mail. Det kan være alt fra en quiz, eller kanskje et foredrag, til gammeldans på ungdomshuset! Alt er av interesse.

Ta gjerne kontakt med oss, vi er her for dere: nina@hustadvikaevent.no
Del på facebook