HJEM BLOGG KONTAKT INFO NORDSJØFESTIVALEN
Nina Jacobsen
17.April
Vi søker frivillige!

For å avholde en stor festival trengs frivillige i alle ledd. Noen må selge vafler andre må vaske do, vi trenger til og med noen til å telle penger! Tror vi da, selv om vi i år oppfordrer alle til å bruke kort eller Vips.

Uansett er dette en forespørsel til fjern og nær, Nordsjøfestivalen trenger mange frivillige! Kontakt Nina på mail, nina@hustadvikaevent.no

Med unntak av at festivalsjefen er noe stresset og kulturansvarlig er opptatt med eksamen, er planleggingen av Nordsjøfestivalen godt i gang. Programmet begynner å ta form, og vi ser fram til å vise det fram i sin helhet. Vi kjenner at vi knytter festivalen nærmere til oss for hver dag som går!
Årets festival vil nok være ulik tidligere Nordsjøfestivaler, men samtidig velkjent. Vi hadde ønske om å gjøre noen forandringer, og der føler vi at vi er på god vei. Dette blir en Nordsjøfestival med Hustadvika Event preg.

Fortsett og følge oss på Face-book, og del våre innlegg med alle dere kjenner. Det setter vi utrolig stor pris på og vil belønne dette med trekking av billetter etter hvert. Husk at vi også er veldig mottakelig for råd/tips om Trubadurer og andre underholdningsaktiviteter.
Del på facebook