HJEM BLOGG KONTAKT INFO NORDSJØFESTIVALEN
Nina Jacobsen
26.April
Det ble plutselig stille!

Vi er her fremdeles og jobber på for å klargjør et fullstendig program til dere. Nå snakker jeg om Nordsjøfestivalen, for Hustadvika Event har mange andre prosjekter på gang også. Som vi kommer tilbake til, når vi får oversikt og kontroll.

Men tilbake til Nordsjøfestivalen. Der er programmet nesten ferdig og jeg kan love dere at dette blir en super helg. Nyheter slippes på facebook-siden vår, så følg med.

Festivalsjefen, altså meg maser mye på folk for tiden. I utgangspunktet skulle jeg gjort alt på egenhånd, men har innsett at det blir litt mye. Selv for en trønder med mye energi! Så nå vokser teamet for hver dag og vi kan snart kalle oss en gjeng. Jeg digger når jeg kan sette et kryss, eller ok på et de punktene som står tomme. Men fremdeles mange plasser som må fylles, så etterspørselen etter frivillige er stor.

Vi har heller ikke landet helt på trubadurer, da vi skal ha en del - er ikke alle de rette på plass enda!
Kravene til trubadurene er ganske enkle: De må være selvgående, med lyd og utsyr. Ikke kreve all verden av plass eller rigging. De skal ikke trenge overnatting eller skyss av arrangøren, mat og drikke får de selvsagt! Og sist men ikke minst de må skape allsang. Ta gjerne kontakt på mail: nina@hustadvikaevent.no
Del på facebook