Nina Jacobsen

Gla, voksen og litt gæærn dame på 47 år, som nå skal realisere drømmen og har startet Event byrå i Fræna kommune. Kommer fra megler/boligbransjen.

HJEM BLOGG KONTAKT INFO NORDSJØFESTIVALEN
blogg
Nina Jacobsen
31.Juli
Permanent filter!
Her går det i hundre om dagen, det er moro, slitsomt og kjempeskummelt.
Men nå skal vi snart få startet galskapen, kun 9 små dager igjen så er vi gang på småbåthavna. Å det ser jeg fram til!
Det samme gjelder nok familien min, de føler nok at Nordsjøfestivalen er det eneste som surrer i hodet mitt om dagen. Og det stemmer nok!
Det ble ikke bedre når herren i huset viste meg "stom.no" på tlf. De kan nemmelig spå været laaangt fram i tid. Så nå er jeg inn på denne siden ca 150 ganger i døgnet. Det som er så gøy er at meldingene endrer seg ca 150 ganger i døgnet også, så er usikker på hvor mye man kan stole på dette.

Stressfaktorene her hjemme nå har ført til stort frafall: Frank gjemmer seg i en lakseelv i Sunndal og Cathrine på et fjell i Volda. Det er kun Julie som må slite rundt meg med alt det bringer med seg.

Men helt alvorlig, vi er snart i mål! Akkurat nå lover "storm.no" kjempe vær, artistene gleder seg og blir klart/på plass. Dette blir en unik festival, helt i sjøkanten!

Det er bare jeg som trenger et permanent filter for å gjemme vekk: Blå ringer/poser under øynene, ettervekst og nye rynker. For eksempel dette filterer, se bilde under!
Nina Jacobsen
25.Juni
Vår egen quiz-master. Kulturansvarlig Cathrine skal med kyndig røst styre oss gjennom musikk-quiz, fredag 10. august. Vi lover god stemning og spennende premier. Dette er et arrangement for alle, samle lag på maks 5 personer og meld dere på.
påmelding: nina@hustadvikaevent.no

Ellers begynner festivalen og nærme seg på alvor, og nervene her i huset er på høykant.
Kommer det folk? Hvordan blir været? Vi har stor tro på at programmet er bra og at det er musikk for noen og enhver.
Vi gleder oss og håper på utsolgt lokale og stor stemning både på dag og kveld :-)
Nina Jacobsen
05.Juni
Programmet for årets Nordsjøfestival begynner å ta form. På scenen i småbåthavna skal Rotlaus, Stage Dolls, Araya Heep, Perler for Svin - en hyllest til de fire store i norsk rock lage fantastiske konsertopplevelser! I tillegg til konserter, vil det også være familieunderholdning, quiz og mye mer!
Vi i Hustadvika Event nærmer oss målet om 1000 likes på facebook - siden vår og vi lodder ut to festivalpass til Nordsjøfestivalen når vi har nådd målet vårt. Hjelp oss gjerne ved å like og dele!
Nina Jacobsen
26.April
Det ble plutselig stille!

Vi er her fremdeles og jobber på for å klargjør et fullstendig program til dere. Nå snakker jeg om Nordsjøfestivalen, for Hustadvika Event har mange andre prosjekter på gang også. Som vi kommer tilbake til, når vi får oversikt og kontroll.

Men tilbake til Nordsjøfestivalen. Der er programmet nesten ferdig og jeg kan love dere at dette blir en super helg. Nyheter slippes på facebook-siden vår, så følg med.

Festivalsjefen, altså meg maser mye på folk for tiden. I utgangspunktet skulle jeg gjort alt på egenhånd, men har innsett at det blir litt mye. Selv for en trønder med mye energi! Så nå vokser teamet for hver dag og vi kan snart kalle oss en gjeng. Jeg digger når jeg kan sette et kryss, eller ok på et de punktene som står tomme. Men fremdeles mange plasser som må fylles, så etterspørselen etter frivillige er stor.

Vi har heller ikke landet helt på trubadurer, da vi skal ha en del - er ikke alle de rette på plass enda!
Kravene til trubadurene er ganske enkle: De må være selvgående, med lyd og utsyr. Ikke kreve all verden av plass eller rigging. De skal ikke trenge overnatting eller skyss av arrangøren, mat og drikke får de selvsagt! Og sist men ikke minst de må skape allsang. Ta gjerne kontakt på mail: nina@hustadvikaevent.no
Nina Jacobsen
17.April
Vi søker frivillige!

For å avholde en stor festival trengs frivillige i alle ledd. Noen må selge vafler andre må vaske do, vi trenger til og med noen til å telle penger! Tror vi da, selv om vi i år oppfordrer alle til å bruke kort eller Vips.

Uansett er dette en forespørsel til fjern og nær, Nordsjøfestivalen trenger mange frivillige! Kontakt Nina på mail, nina@hustadvikaevent.no

Med unntak av at festivalsjefen er noe stresset og kulturansvarlig er opptatt med eksamen, er planleggingen av Nordsjøfestivalen godt i gang. Programmet begynner å ta form, og vi ser fram til å vise det fram i sin helhet. Vi kjenner at vi knytter festivalen nærmere til oss for hver dag som går!
Årets festival vil nok være ulik tidligere Nordsjøfestivaler, men samtidig velkjent. Vi hadde ønske om å gjøre noen forandringer, og der føler vi at vi er på god vei. Dette blir en Nordsjøfestival med Hustadvika Event preg.

Fortsett og følge oss på Face-book, og del våre innlegg med alle dere kjenner. Det setter vi utrolig stor pris på og vil belønne dette med trekking av billetter etter hvert. Husk at vi også er veldig mottakelig for råd/tips om Trubadurer og andre underholdningsaktiviteter.
Nina Jacobsen
10.April
For en start!

Er ganske matt i kroppen, lykkelig og utrolig fornøyd med tilbakemeldingene vi har fått siden søndag. Alle meldinger på facebook, alle mailer i innboks, lykkeønskninger fra fjern og nær. Vi er utrolig takknemlige for hver kommentar, hvert likerklikk, etc.

Men; nå starter alvoret. Nå er det bare å krumme nakken og å jobbe på, for det blir ikke noe festival av å bare sole seg i glansen. Dette skal overhode ikke være en personlig blogg, selv om det kan minne om det foreløpig… Vi lover å holde bloggen fri for sminketips og oppskrifter på sunne paier eller annet godt.

Denne bloggen skal handle om vårt arbeide i Hustadvika Event og eventuelle andre kulturelle hendelser.
Festivalsjefen på Nordsjøfestivalen og forfatter av denne bloggen har personlig tatt på seg ansvaret for å gjøre litt research på festivalfronten, så i løpet av sommeren vil flere festivaler bli besøkt og skrevet om.

Det vil også bli skrevet en del praktisk info på denne bloggen. I første omgang om Nordsjøfestivalen, men selvfølgelig også om alle andre eventer vi skal arrangere.
Sitter du på en god idé, stor eller liten, så ønsker vi at du sender oss en mail. Det kan være alt fra en quiz, eller kanskje et foredrag, til gammeldans på ungdomshuset! Alt er av interesse.

Ta gjerne kontakt med oss, vi er her for dere: nina@hustadvikaevent.no
Nina Jacobsen
08.April
Hustadvika Event ble startet med en tanke om forandring, en søken etter noe nytt og utfordrende.
Kanskje min nyinnkjøpte Porsche eller nye partner.
Tidligere i år sa jeg opp en trygg jobb som boligselger. Av egen fri vilje, og uten en spikret plan for fremtiden. Bare et ønske om å gjøre noe nytt. Hadde ikke lyst å skifte hverken bil eller partner, så da ble det eget AS.
Med familien i ryggen og store deler av den samme familien i styret til Hustadvika Event AS begynte planleggingen.

Hva skal vi i bedriften drive med?
Vi skal skape glede, underholdning og kultur lokalt i vår kommune, men strekker oss gjerne litt rundt.
Foredrag, quizer, festivaler og slikt, svarer jeg når folk spør. Det er vanskelig å konkretisere drømmen bak Hustavika Event, den veien skal komme litt etter hvert. Mye musikk blir det nok i alle former, men kanskje også litt alvor og lærdom.
Det er jo mange som driver med dette, og det er ikke lett. Dette er vi fullstendig klar over, og vi vet at vi må jobbe mye, være motiverte og engasjert i en lang periode. Men alle andre er ikke oss; en perfekt kombo av kreativitet, galskap, glede og trygghet. Trøndere og Romsdalinger i skjønn forening, med litt innspill fra Nordmøre.
Så nå er vi altså i gang. Kjøkkenet er blitt kontor, og jeg sover sjeldent mer enn 3 timer sammenhengene, da de beste ideer kommer om natten og gjør meg kjempegira. I påsken fikk vi avtale på vår første event, Nordsjøfestivalen i Elnesvågen 10. – 11. august 2018. Et stort arrangement som tidligere har gått over tre dager. Kjempespennende og i alle fall ikke en rolig start. Dette kommer vi tilbake til i egne innlegg.
Håper dere vil hjelpe oss med å spre vår side, og vil følge utviklingen til Hustadvika Event AS. Bloggen vil handle mye om vårt arbeide, men også andre festivaler og kulturelle arrangement som vi besøker eller blir tipset om.
Dette blir gøy!