HJEM BLOGG KONTAKT INFO NORDSJØFESTIVALEN

Nordsjøfestivalen 10 og 11 augustFor 15 året på rad skal Nordsjøfestivalen holdes i Elnesnesvågen småbåthavn. Andre helgen i august som alltid. Men i år er det nye drivere av festivalen. Etter 14 år med mye dugnad ønsket Elnesvågen småbåtforening et friår/pause. Og det har de fortjent, 14 år med mye jobb og fantastiske festivaler som har gitt mye glede til lokalbefolkningen og tilreisende. Vi i Hustadvika Event er kjempeglad for sjansen vi har fått til å avholde festivalen i år. Det er store sko som skal fylles og Nina kjenner nok litt på presset i disse planleggingsdager.På denne siden vil det fortløpende komme informasjon om festivalen. Program, billetter og praktisk informasjon. Vi har allerede signert noen artister, men programmet er ikke helt i boks enda. Årets festival blir over to dager og ikke tre som tidligere. Det vil bli mest fokus på musikk, men selvfølgelig også konsert for familier på dagtid. Følg oss på face book for oppdateringer på program.


[#]Vi søker frivillige:
Her kan du finne ut mer om hva det innebærer å være frivillig på Nordsjøfestivalen.
Du jobber enten fredag, eller lørdag. Minimum 8 timer. Man får dagspass på den dagen du ikke jobber. Vi søker frivillige til: Vakthold, servering, kjøring, rydding, baren, inngang/salg. Og masse annet. Du får t-skjorte, mat når du er på vakt, bli kjent med mange andre frivillige.

Krav til frivillige: At du møter opp presis til arbeidsøktene. Ved gyldig forfall skal du gi beskjed i til ansvarlige. Som frivillig forventer vi at du bidrar så godt du kan og er med på å skape et godt arbeidsmiljø. Du skal heller ikke innta eller være påvirket av alkohol eller andre rusmidler i arbeidstiden. Som frivillig skal du ikke gi uttalelser til pressen på vegne av arrangør. Frivillig-skjorten brukes kun når du er på jobb, og ikke på fest under festivalen. Har du hentet ut festivalpass, og lar være å møte opp til vakt, vil festivalpasset bli fakturert.
Ta kontakt med Nina på mail hvis du ønsker å være frivillig. Nina@hustadvikaevent.no


[#bilde]


[#bilde]


[#bilde]