HJEM BLOGG KONTAKT INFO NORDSJØFESTIVALEN
Siste Nytt

Nordsjøfestivalen 2018.
10. og 11. august er det igjen klart for Nordsjøfestival på småbåthavna i Elnesvågen. Programmet er klart og ligger ute på vår facebook-side. www.facebook.com/hustadvikaevent
Der vil vi legge mye praktisk info, samt at fult program ligger der. For å få kjøpt billetter gå inn på: https://hustadvikaevent.hoopla.no/sales/3277278250

Hvis noen har spørsmål, ta kontakt med nina@hustadvikaevent.no

hustadvikaevent
PARTNERE

EVENTS
OM OSS

Om oss

Hvem er vi?

I dag består Hustadvika Event av tre personer på fastbasis.
Nina Jacobsen: Grunder, daglig leder, økonom og innimellom ekstremt slitsom. Med tanker, ideer, store krav til mennesker rundt seg, og i tillegg er ekstremt trønder; det kommer mange ord per minutt kan man si. Nina er den som skal jobbe 100% stilling i Hustadvika Event de neste månedene. Da skal hun skaffe oppdrag og samarbeidspartnere, i tillegg til å jobbe med Nordsjøfestivalen. Hun har utdannelse og erfaring fra frisørbransjen, markedsføring, og de siste årene med boligsalg og megling.

Cathrine Jacobsen: Kulturansvarlig, selverklært musikkekspert, gledesspreder og generelt positiv. Hun kommer til å jobbe mye med musikken i Hustadvika Event, men er samtidig fulltidsstudent i Volda. Cathrine tar en bachelor i musikk, noe hun vil få god bruk for i denne jobben. Hun spiller også gitar i bandet X&CO, som vi håper å få høre på et av arrangementene til Hustadvika Event.

Frank Wårdal: Stille partner og trygg klippe. Frank er den som støtter, bremser, er jordnær men har samtidig troen på oss. Jobber som selvstendig tømrer og vil ikke være veldig aktiv i Hustadvika Event, i alle fall ikke i starten. Vi er allikevel utrolig glad for at han er med oss, vi hadde ikke tatt denne sjansen uten ham.

Dette er foreløpig alle i vårt lille AS, som vi håper kan vokse seg større etter hvert.
Vi ønsker oss mange samarbeidspartnere, og hvis noen har en god ide om arrangement, lite eller stort. Ikke nøl med å ta kontakt!